Diabeteshoitajan vastaanotto

Onnistunut omahoito on tärkeä osa diabeetikon arkea. Diabeteshoitajan vastaanotolla käydään lävitse diabeteksen omahoitoon olennaisesti vaikuttavia asioita, ja hoitaja auttaa diabeetikkoa ylläpitämään hoitotasapainoaan. Psyykkinen, fyysinen ja sosiaalinen hyvinvointi vaikuttavat diabeetikon hoitoon, hoidossa jaksamiseen ja verensokeritasapainoon.

Diabetes vaatii omahoitoon panostamista ja sen pitkäaikaista toteuttamista elämäntilanteesta riippumatta.  Neliapilan diabeteshoitaja auttaa ja tukee diabeetikon hoitoa ja kulkee diabeetikon rinnalla hankalissakin tilanteissa.  Jokainen diabeetikko on kuitenkin aina oman elämänsä asiantuntija.


 

Diabeteslääkärin vastaanotto

Diabeteslääkärin vastaanotolla tehdään muun muassa laboratoriokokeisiin perustuvat lääkehoidon päätökset. Hoidon henkilökohtaiset tavoitteet sovitaan yhdessä lääkärin kanssa, ja diabeetikkoa hoidetaan hoitosuunnitelman mukaisesti. Hoidossa pyritään moniammatilliseen yhteistyöhön muiden ammattiryhmien, kuten esimerkiksi jalka- tai ravitsemusterapeutin kanssa.

Diabetes on ruokavalion, liikunnan ja lääkehoidon yhteispeliä. Hoidon toteutus suunnitellaan aina potilaan, lääkärin ja hoitajan yhteistyönä.


 

Soita ja varaa vastaanottoaika

Lähetämme puhelun jälkeen ajanvarauksen varmistusviestin sekä esitietolomakkeen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Täytä ja lähetä esitietolomake meille viimeistään päivää ennen vastaanottoa. Tällä tavoin voimme vastaanotolla siirtyä suoraan erityistä huomiota vaativiin hoidon osa-alueisiin.