Tuettu omahoito – Diabeteshoitaja taskussasi

Tuetun omahoidon palvelu yhdistää Balansio Mobile -sovelluksen ja Neliapilan hoitohenkilökunnan tuen. Palvelu on räätälöity diabeteksen ennaltaehkäisevän hoitoon ja on aivan uudenlainen tapa hoitaa diabetesta.

Balansio Mobile on omahoidon työkalu, jonka avulla voit helpommin tallentaa omahoitoon liittyviä tietoja. Sovellus ei vain mahdollista tietojen tallentamista vaan tekee osan työstä puolestasi ja helpottaa siten arkeasi. Tuettu omahoito -palvelun tilaajana saat myös säännöllistä tukea ja neuvoa hoitohenkilökunnalta.

diabeteshoito_balansio

“Motivaationi hoitaa itseäni kasvoi kun tiesin että joku [hoitohenkilökunta] oli kiinnostunut verensokeriarvoistani”

Asiakas, tyypin 1 diabeetikko


 

Diabetes hallintaan hoitohenkilökunnan tuella

Tuettu omahoito -palvelu mahdollistaa sinulle paremman hoidon. Hoitajamme ja lääkärimme pystyvät paremmin ottamaan arkesi ja elämäntilanteesi huomioon. Säännöllinen tuki ja konsultaatio pitää sinut motivoituneena ja auttaa sinua arjen haasteissa. Kun sinulla on hoitoosi liittyviä kysymyksiä saat Balansion viestitoiminnallisuuden avulla helposti vastauksia hoitajaltamme.

Hoitohenkilökunta antaa konsultaatiota ja neuvoa sovelluksen kautta vähintään 2 kertaa kuukaudessa. Säännöllisen yhteydenpidon avulla hoito toimii ennaltaehkäisevästi. Vuositarkastuksen yhteydessä diabeteshoitajamme ja -lääkärimme ovat perehtyneitä tilanteeseesi, joka puolestaan nopeuttaa vastaanottoa ja jättää enemmän aikaa keskittyä eniten huomiota kaipaaviin osa-alueisiin. Palvelun myötä sinun ei myöskään tarvitse enää tulostaa papereita tai käyttää muistivihkoa tullessasi vastaanotolle. Tarkan palvelukuvauksen löydät tästä.

me2

Balansio logo


“Helppo seurata verensokeritasapainoa kun voin nähdä hypot ja hyperit” 

Asiakas, tyypin 1 diabeetikko