Tuettua omahoitoa arkeen nykyaikaisia ja älykkäitä hoitotyökaluja hyödyntäen

Tuettu omahoito

 

 

Tuettu omahoito 25€/kk

 

 

Tuetun omahoidon palvelu yhdistää Balansio-sovelluksen ja Neliapilan hoitohenkilökunnan tuen arkeen. Hoitajamme ja lääkärimme pystyvät paremmin ottamaan arkesi ja elämäntilanteesi huomioon hoidonohjausta suunniteltaessa.
Säännöllinen tuki ja konsultaatio auttaa sinua arjen haasteissa. Palvelu on suunniteltu helpottamaan diabetesarkea, parantamaan hoitotasapainoa ja ennaltaehkäisemään diabetekseen liittyviä komplikaatioita.

 

 Ottaessasi Balansion käyttöön saat pikainsuliiniannos-laskimen sekä päivittäisen HbA1c-arvion!

Ottaessasi Balansion käyttöön saat pikainsuliiniannos-laskimen sekä päivittäisen
HbA1c-arvion!

Mitä palveluun sisältyy?

23.png

Tarkan palvelukuvauksen löydät tästä

Hoitohenkilökunta antaa konsultaatiota ja neuvoa sovelluksen kautta vähintään 2 kertaa kuukaudessa. Voit olla yhteydessä hoitohenkilökuntaan hoidollisen tilanteesi  liittyvissä seikoista kun se sinulle sopii. Palvelun myötä sinun ei myöskään tarvitse enää tulostaa papereita, käyttää muistivihkoa tai muita sovelluksia tullessasi vastaanotolle.

 

Palvelupaketin yhteyteen suosittelemme vuosittaista tarkastusta. Vuositarkastuksen yhteydessä diabeteshoitajamme ja -lääkärimme ovat perehtyneitä tilanteeseesi ennakkoon ja näin ollen aikaa jää eniten huomiota kaipaaviin osa-alueisiin sekä sinua askarruttaviin kysymyksiin. Varaa vuositarkastus hoitohenkilökunnalta tai ajanvarauksesta.

  Balansio on FreeStyle Libre yhteensopiva!   Halutessasi voit siis yhdistää tuettuun omahoitoon Libren  hoidonohjauspaketin .

Balansio on FreeStyle Libre yhteensopiva!

Halutessasi voit siis yhdistää tuettuun omahoitoon Libren hoidonohjauspaketin.

 

Miten Balansio toimii?

 
      

 

 

 

Yksilöllistä ja tarpeen mukaista hoitoa tietojen pohjalta

Balansio hakee erilaisia omahoitotietoja automaattisesti eri verensokerimittareista, FreeStyle Librestä sekä liikuntasovelluksista. Lisäksi sovellukseen syötetään manuaalisesti mm. syödyt hiilihydraatit, sekä käytetyt insuliinit. Näin kaikki tieto on yhdessä paikassa sekä helposti niin sinun kuin hoitohenkilökunnan käytettävissä.
Balansion tekoäly sekä Neliapilan hoitohenkilökunta analysoi tietoja joiden pohjalta pystytään tekemään yksilöityä hoidonohjasta sekä antamaan tarpeen mukaista tukea. 

“Helppo seurata verensokeritasapainoa kun voin nähdä hypot ja hyperit”
— Asiakas, tyypin 1 diabeetikko

  Balansio on  CE-merkitty lääkinnällinen laite

Balansio on
CE-merkitty lääkinnällinen laite

Balansio tuo 24/7 tuen arkeesi

Balansio ei ainoastaan tarjoa apua hoidon ohjaukseen vaan antaa myös vinkkejä sinulle päivittäiseen arkeen. Älykkäät Balansio -apurit tunnistavat eri ongelmakohtia omahoito-tiedoistasi ja antavat sinulle erinäisiä havaintoja sekä mahdollisia syitä ja ratkaisuja ongelmiin. Näin saat palautetta tilastasi ajallaan ja opit päivä päivältä yhä paremmaksi diabeteksesi asiantuntijaksi!

 


Balansio-libre-caresens.jpg

Balansion kanssa yhteensopivat verensokerimittarit ja sensorit

- FreeStyle Libre
- CareSens N
- CareSens N Premier
- CareSens Dual
- CareSens N NFC
- Contour Next One