Ravintovalmennus

Ravintovalmennus on tehokas apu hoidon tasapainon löytämiseksi sekä arjen laadun parantamiseksi. Alla näet valikoimaamme kuuluvat palvelupaketit eri tarpeisiin.

ravitsemuksen perustarkistus

Nopea korjaus

Et juuri nyt ehdi tai jaksa keskittyä suuriin muutoksiin, mutta tarvitset ohjeita ja käytännönläheisiä työkaluja arkeesi korjataksesi pienet ravitsemuksessa olevat haasteet. Voimme käydä yhdessä läpi ruokapäiväkirjasi, tarkistaa ateriarytmitystä tai korjata yksipuolista ruokavaliota. 

Tapaamme 1-2 krt (60 min.) ja saat konkreettiset työkalut itsenäisen muutoksen tekoon. Olipa haasteesi ateriarytmissä, ravinnon laadussa tai määrässä, saat tapaamisista lentävän lähdön muutokseen! 

Hinta 85 € / h  

Ravintovalmennusta painonpudotukseen

Perusparannus

Teet satoja ruokaan liittyviä päätöksiä päivässä! Tiedätkö omien päätöstesi vaikutukset terveyteesi? Perusparannus toimii parhaiten pienessä painonpudotuksessa ( < 5 kg) ja se antaa vankan perustan terveellisten elämäntapojen luomiseen ja ylläpitoon. 

Valmennus kestää n. 3 kk, jonka aikana saat yksilöllistä tukea, tavoitteitasi tukevia harjoituksia ja hyvin konkreettisia, omaan arkeesi sopivia työkaluja ravitsemusmuutosten tekoon.

5 x 60 min. tapaamista
Hinta 195 € / kk

16.png

Täyskäännös

Haluat eroon ylipainosta ja korjata elämäntapojasi uuteen uskoon. Täyskäännös on rauhallista tahtia etenevä, 6 kuukautta kestävä valmennus.
 
Käsittelemme laajasti hyvinvoinnin eri osa-alueita: ravinto, uni, stressi, liikunta. Sinulle muokattujen harjoitusten ja jatkuvan seurannan avulla pysyt oikealla polulla, vaikka turnausväsymys uhkaisi. Maltilla ja positiivisen jämäkällä tuella onnistut!

9 x 60 min tapaamista
Hinta € 175 € / kk

Jatkovalmennus

Jatkovalmennus

Uusien tapojen muuttuminen automaattiseksi toiminnaksi voi viedä muutoksen suuruudesta riippuen useista viikoista jopa vuosiin. Siksi tapojen juurtumista on hyvä vahvistaa n. 3-6 kuukauden kuluttua valmennuksen päättymisestä.

Vahvistamme jo toteutuneita muutoksia ja harjoittelemme vielä niitä, jotka eivät ehkä suju kuin tanssi! 

Hinta 75 € / h


Valmentaja

Tarjoamme ravintovalmennusta jo 20 vuoden ajan diabeetikon ravitsemusta ohjanneen Anne Ruuskasen johdolla. Annen polku kohti ravintovalmentajan uraa alkoi hänen poikansa sairastuttuaan tyypin 1 diabetekseen. Annella on pitkä kokemus diabeetikon kohtaamista haasteista arjessa, koulussa sekä urheilumaailmassa.

Anne valmistui ravintovalmentajaksi vuonna 2016. Ennen yrittäjyyttä Anne oli useamman vuoden mukana suunnittelemassa sekä toteuttamassa henkilöstön työssäjaksamiseen liittyvää projektia yhteistyössä kahden suuren työterveystoimijan kanssa. Kova työtahti ja epävarmuus töiden jatkumisesta digitalisaation paineessa aiheutti osalle henkilöstöstä työuupumusta, kyynistymistä ja jopa masennusta. Toisessa ääripäässä olivat ne suorittajat, jotka treenasivat liikaa, söivät mitä sattui ja unohtivat levon ja palautumisen tärkeyden.

Kerryttämänsä kokemuksensa pohjalta Anne auttaa mielellään sinua löytämään tasapainon oikeanlaisen ravinnon, liikunnan ja levon kesken hyvinvointisi parhaaksi.

Mikäli sinulla tulee jotain kysyttävää tai haluat varata ajan ravintovalmennukseen voit olla yhteydessä Anneen.


VASTAANOTTO:

Perjantai: klo 10-17
Malminkatu 24 D 38, 00100 Helsinki
(Lääkärikeskus Neliapilan vastaanotto sekä Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistyksen toimisto)

Maanantai-torstai: klo 10-17
paikka sovitaan erikseen

Hinnasto on päivitetty 4.6.2018 ravintovalmentajan antamien tietojen mukaan.
Voit varmistaa hinnat tilausvaiheessa täältä