Balansio – Hoitotasapainon parempaan hallintaan

Kaikki tietävät, että diabeetikon pitäisi seurata omahoitoaan arjessa. Ongelma on tähän asti kuitenkin ollut omaseurannan aiheuttava vaiva ja työmäärä. Oikeanlainen arkeen sopiva apuväline on puuttunut. Balansio pyrkii helpottamaan tätä asiaa ja samalla luomaan yksinkertaisen, mutta käyttäjäystävällisen tavan olla yhteydessä omaan hoitajaan ja lääkäriin.

Lääkäripalvelu Neliapila käyttää Balansio-sovellusta palvelutarjonnassaan. Arjessa tapahtuu usein odottamattomia asioita jotka vaikuttavat verensokeritasoon ja pitkällä aikavälillä hoitotasapainoon. Me kannustamme ja autamme sinua hoitamaan itseäsi myös vastaanottohuoneen ulkopuolella.

Balansion toiminnallisuudet

Insuliinilaskuri, diabetessovellus, balansio

Tiedonsyöttö alle viidessä sekunnissa

Balansion tiedonsyöttö on suunniteltu nopeaksi ja helpoksi, jotta jaksat syöttää kaikki oleelliset tiedot päivän aikana. Balansio sisältää myös insuliinilaskurin. Insuliinilaskurin avulla saat helposti arvioitua annosmäärän pikainsuliinille.  Syötä vain senhetkinen verensokeriarvosi ja aterian arvioitu hiilihydraattimäärä.

Balansion insuliinilaskuri on CE-merkitty lääkintälaite.

CareSens, mittari, Balansio, bluetooth

Langaton tiedonsiirto verensokerimittarista

Bluetooth-yhteyttä tukevilla CareSens verensokerimittareilla voit lähettää mittaustiedot langattomasti Balansio-sovellukseen omalle käyttäjätilillesi.

Balansio sovellus_raportti

Hahmota hoitotasapainosi tilanne helpommin

Balansio-sovelluksesta näet kaikki tallennetut tietosi visuaalisesti yhdestä näkymästä. Tuo myös liikuntatietosi automaattisesti käyttämistäsi urheilusovelluksista Google Fit -palvelun kautta.

diabeteshoito_balansio

Kaikki tallentamasi terveystiedot näkyvät myös hoitajalle ja lääkärille joka auttaa heitä ymmärtämään sen hetkistä tilaasi. 

Esitä kysymyksiä ja saa helpommin apua Neliapilan hoitajalta ja lääkäriltä ennen kuin hoitotasapainosi karkaa käsistä.

Näin tilaat palvelun Balansion kautta